به گزارش babol music، خانه موزه معین و امیرجاهد به من،ت چهل و هفتمین سالگرد رحلت محمد (ص) علاوه بر جمعی از هنرمندان عرصه موسیقی، جشن تولد معین (فرزند دکتر معین و نوه استاد امیرجاهد) را برگزار کرد. علی امیرجهید. هنرمند برجسته موسیقی ایران، یکشنبه 26 اردیبهشت.

در ابتدای این کنسرت مهابادی مجری برنامه طی خوش آمدگویی از حمیدرضا نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران برای سخنر، دعوت کرد.

حمیدرضا نوربخش در ابتدا ضمن خیرمقدم به حضار گفت: امروز گرد هم آمدیم تا یاد و خاطره هنرمند بزرگی را گرامی بداریم که حق بزرگی بر فرهنگ و هنر این سرزمین چه در شعر، چه در ادبیات و چه در موسیقی دارد. با این حال، او در خود خانه ها و ساختمان های بزرگ می دید. یاد و خاطره گرامی این هنرمند خانم مهدخت معین گفت هر بار که در این خانه هستم دوباره شکوفا می شوم و خاطرات حضور هنرمندان برایم زنده می شود و انرژی و نیروی تازه ای دریافت می کنم.

موزه ای واقع در ج، شهر که پایگاه مهم موسیقی تهران است

وی ادامه داد: افراد بزرگی در این خانه آمدند و رفتند و آثار ارزشمندی در این مکان تولید یا اجرا شده است و معتقدم با همه این عزیزان در راه هستیم. خوشحالم که این مکان یکی از ارکان مهم فرهنگی و هنری شهر است، با وجود اینکه در منطقه ای قرار دارد که شاید خیلی از ما ندیده باشیم، اما وقتی بهانه هایی از این دست برای دور هم جمع شدن با اهل فرهنگ وجود دارد، مدرنیته و هنر، آنجاست که ما عشق و محبت را در این خانه پیدا می کنیم. هرگاه خبری مبنی بر حادثه ناگوار این گروه به گوش ما می رسد، به شدت متأسف می شویم، اما به هر حال امروزه یکی از پایگاه های مهم موسیقی در تهران، خانه دکتر معین و موزه استاد امیر مجاهد است که حائز اهمیت است. سربلندی و امید برای اهالی فرهنگ و هنر کشور. در این مرکز نسلی تربیت می شود که در آینده پرچمدار موسیقی کشور را یدک می کشد.

پیشنهاد:  ارکستر سمفونیک تهران و فرصتی برای جوانان | ارکستر سمفونیک

نوربخش افزود: دلیل امروز و امشب چهل و هفتمین سالگرد درگذشت استاد بزرگ موسیقی ایران محمدعلی امیرجهید است. استاد امیرجاهد نیازی به شرح ندارد چرا که از دوره قاجاریه به بعد، پس از عارف و شیدا، تعداد انگشت شماری داستان نویس برجسته عامیانه داریم. یکی از نام های درخش، که همیشه در راه موسیقی ایر، می درخشد استاد محمدعلی امیرجاهد است که ساخته های متعدد و ماندگار او توسط نسل های مختلف زمزمه می شود و بارها و در محیط های مختلف ت،یر و اجرا شده است و توسط آن ها بازتولید خواهد شد. نسل های آینده نیز همه اینها برآمده از ذهن و ضمیر بزرگی چون امیر جاهد است که بسیار محترم و عزیز است. چون آهنگسازان و لیبرت نویسان ما بیشتر نوازنده بودند و شاعر نبودند، تعداد کمی بودند که شعر و موسیقی می ساختند. عارف قزوینی، علی اکبر شیدا و استاد امیرجهید نوازندگ، بودند که ترانه سرا و آهنگساز بودند و به همین دلیل آثاری که تولید ،د شنیدنی است. در حال حاضر شنیده ایم شهردار محترم منطقه 14 تغییر کرده و آقای شهرابی فراه، ریاست این منطقه را بر عهده گرفته است اما ایشان در مراسم حضور ندارند.

ادای احترام به هنرمندان با پایگاه موسیقی مهم/خاطرات ارتعاشی

قدرد، از هنرمندی که به موسیقی و ادبیات اشراف کامل داشت

پس از سخنان حمیدرضا نوربخش، حاتف شرار هنرمند خوش قلب و از شاگردان مرحوم اکبر گلپایگ، به روی صحنه آمد و به تشریح زندگی نامه محمدعلی امیرجاهد پرداخت و افزود: قبل از قاجار آهنگ های موزون داشتیم و داریم. و تصنیفاتی که معلوم نیست چه ،ی آنها را نوشته است و چه ،ی آنها را ساخته است، اما این مسائل از زمان مرحوم شیدا و عارف شروع شده است و بیشتر آثار مرحوم شیدا عاشقانه است و مرحوم عارف ماهیت اجتماعی و سیاسی نیز داشته است. و حتی آثار عاشقانه، اما رمان های مرحوم عارف در کنار سیاست و جامعه زمان خود قرار گرفت.

وی افزود: ملودی های ارائه شده توسط مرحوم شیدا و عارف در عین حال بسیار پرم،ی و بر اساس ردیف و ساز خودمان بسیار دلنشین و در عین حال بسیار ساده است و کمتر پیش می آمد که این دو عاشق قطعات را بسیار پیچیده می کند، اما بعد از این دو بزرگوار به سراغ محمد علی می رویم که آثارش آمیخته ای از آثار مرحوم شیدا و عارف است که آثار عاشقانه را با آثار اجتماعی و سیاسی ،یب می کند. امیرجاهد جدا از اینکه متوجه مکمل شعر و موسیقی شده بود، به تلاقی ها هم فکر می کرد و وقتی آثار امیرجاهد را با اشعار دیگر قرار می دهید، قابل اجراست و مشخص است که به ادبیات، ک،، تسلط کامل داشته است. و وسایل موسیقی .

پیشنهاد:  «آتش عشق» با صدای سالار عقیلی+صوت | سالار عقیلی آخرین تک

پس از صحبت تلفنی شرار، این هنرمند به همراه صابر الدین (نوازنده تار) و امیر کریمی (نوازنده تمبک) به ساز و آواز و اجرای قطعه ای از آثار امیر جاهد پرداختند.

خاطره دختر مرحوم استاد از حضور فرامرز بایور در زندگی یک خانه قدیمی

مربی مهدکودک نوه محمدعلی امیرجاهد پس از اجرای تلفنی شرار گفت: ابتدا از حمیدرضا نوربخش و مهدی مساح بیدگلی که در سال های اخیر در امور مربوط به این خانه موزه فعال بوده اند تشکر می کنم. آنها سخت تلاش می کنند تا آن را توسعه دهند، و موزه خانگی تخصصی است، به خصوص که شامل اجرای برنامه های موسیقی است. همانطور که آقای نوربخش فرمودند هنرمندان و اساتید بزرگ موسیقی از این موزه دیدن کرده اند. استاد صبا اغلب از صبح جمعه تا عصر با استاد امیر مجاهد کار می کرد و استاد صبا نت آهنگ های استاد امیر مجاهد را می نوشت. یادداشت های دو جلد از مجموعه های امیر جهاد، همگی توسط استاد ابوالحسن صبا نوشته شده است.

وی ادامه داد: یادم هست که آقای بایور در روزهای تابستان با چند هنرمند و همچنین استاد امیرجاهد در حیاط این خانه سنتور می نواخت. بعدها استاد امیر مجاهد مدت ها به تقویم پارس مشغول بود و پس از آن نیز به تألیف دو جلد دیوان مشغول شد. البته استاد حاتف شرار مطالب تخصصی و جدیدی در رابطه با زندگینامه امیر جاهد به خصوص نوشته ایشان ارائه ،د که برای من هم جالب بود.

معین معین در پایان خاطرنشان کرد: شرکت فرانسوی پلیفون آهنگ «نرگس مست» را که از شاهکارهای استاد امیر مجاهد است، اجرا کرد. این اثر کار بسیار زیبایی است و با صدایی بسیار قوی و دلنشین اجرا شده است.

پیشنهاد:  دانلود آهنگ عربی یسمر یسمر (تمام اجراها + ریمیکس)

ادای احترام به هنرمندان با پایگاه موسیقی مهم/خاطرات ارتعاشی

از دیگر بخش‌های این کنسرت اجرای تقلیدی به رهبری الهی تاجیک و اجرای الهی تاجیک، سارینا صفی، حلما یارمحمدی و پارسام علیزاده بود.

پس از اجرای نقلی، گروه «استاد امیرجاهد» به خوانندگی سیدرضا طیبی و نوازندگی حسین روزبه، (تار)، سعید میرزاحسینی (عصا) و امیر کریمی (تمبک) روی صحنه آمدند و قطعاتی از این هنرمند برجسته را اجرا ،د.

در آ،ین ،مت مراسم، برنامه میزبان حمیدرضا نوربخش (مدیرعامل خانه موسیقی و عضویت در هیئت مدیره دکتر معین و استاد امیرجاهد)، مهدیخت معین (فرزند معین و عضو هیئت مدیره) بود. مدیران موزه)، حمیدرضا عاطفی (رئیس مرکز تحقیقات خانه موسیقی و عضو هیئت مدیره موزه خان)، کارمینه صراف (نوه امیر مجاهد و عضو هیئت مدیره موزه خان)، پیج جولی. (عضو هیئت مدیره انجمن مدرسین خانه موسیقی ایران و رئیس هیئت مدیره موزه خانه) به روی صحنه آمدند و با حضور خود از پوستر ششمین جشنواره ملی موسیقی امیرجاهد رونمایی ،د.

در ،مت بعدی این برنامه از سوزان اصل،، محمد میرزاخ،، اسماعیل خلج، بهرام گودرزی، زهیفر شیخ ا،لامی و سیدرضا اسماعیلی (معاون اجتماعی و فرهنگی سابق شهرداری منطقه 14) دعوت شد تا به جمع هنرمندان دیگر مدل 1402 بپیوندند. باید از اساتید خانه موزه دکتر معین و استاد امیر جاهد به خاطر ،ب رتبه اول در جشنواره موسیقی امیر جهاد، جشنواره خوشنویسی امام علی (ع) و جشنواره ملی استاد معین قدرد، کرد. و همچنین رعایت ا،امات مورد نیاز. اقلام مطابق مقررات داخلی موزه هستند.

علی تحریری (نوازنده سنتور)، سیدرضا طیبی (خواننده)، حسین باباخ، تیموری (خوشنویسی)، محسن میرحسینی (خوشنویسی)، مهدی رضازاده (ویولن)، امیرحسین تراکیت (تمبک)، زهرا حدادی (پیانو)، مرتضی میر (،) . نعیمه باقری (خط)، الهه تاجیک (سنت)، امینه خدادادی (گیتار)، مهدی مساح بجعلی (تئوری موسیقی)، مرجان راغب (سنتور) و آرمین رهبر (تذهیب) از جمله هنرمندان و مدرسان منتخب برای سال 1402 بودند. این هنرمندان سر کار آمدند.

منبع: https://www.mehrnews.com/news/6098037/%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%86%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%85-%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%82%DB%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87